Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Akay: 2021’de de spora katkımız sürecek!

Başkan Akay: 2021’de de spora katkımız sürecek!

Başkan Akay: 2021’de de spora katkımız sürecek!

Seyhan Belediyesi,2020 yilinda, spor faaliyetlerinde önemli hizmetlerin altina imza atti. Seyhan’in, spordan ve sporcudan destegini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Baskani Akif Kemal Akay, 2021 yilinda da spora ve sporcuya yatirimin sürecegini kaydetti.

BASKAN AKAY: 2021’DE SPORA  DESTEGIMIZ SÜRECEK

Seyhan’in, sportif bakimdan daha da iyi konuma getirmek adina imkanlar dahilinde desteklerinin sürecegini kaydeden Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay  söyle konustu;

 

“Spor denilince akla gelen ilk belediye olmaktan çok memnunuz. Yapilan her açiklamamizda, sporun gençlerimize çok yönlü artilari bulundugunu ifade ediyoruz. Bunlarin basinda da, kötü aliskanliklardan uzaklasip iyi bir birey olmalarina katki saglamasidir. Bu bilinç ile hareket ederek gecemizi gündüzümüze katarak çalismalarimiza devam ediyoruz.”

 

ISTE 2020 YILI  SPOR FAALIYETLERI

Seyhan Belediyesi tarafindan,2020 yili sportif faaliyetleri içerisinde, Meydan Fitnes Spor Merkezi’nde kursiyerlere kita hediye etkinligi, “Obezite ile Mücadele” etkinligi, Adana Geneli Satranç Federasyonu Onayi ile Satranç Turnuvasi, 8 Mart Dünya Kadinlar Gününe özel futbol müsabakasi, Pandemi süresince, “Balkonda Spor” ve “Youtube Kanalinda Spor”, Voleybol, Hentbol,Basketbol, Futbol, Satranç ve Tenis branslarinda spor okullari, Yesilyurt Futbol Sahasi’nin açilisinin yani sira Çukurova Cup Tenis Turnuvasi’nin Ana Sponsorlugu ile Geleneksel Okçuluk Federasyonu siralama Adana Etabi’nin sponsorlugu gerçeklestirildi. Ayrica Seyhan ilçesinde bulunan Amatör spor kulüplerine nakdi destek saglandi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli